Nett-dating: Disse profilbildene bør du velge

Hvilket bilde du legger ut på nettsjekkesteder kan bli avgjørende i jakten på en kjæreste.

Kultur

- Om man er ute etter noe seriøst, vil det være strategisk gunstig å skape et image som samsvarer med ens egen identitet. Dette øker sjansen for å treffe en god match, sier ekspert på sosiale medier og førsteamanuensis ved NTNU, Berit Skog til VG.Mange av sjekkeprofilene på nettsteder inneholder samme type bilde. En av de hyppigste gjenngangerne er bilder tatt i naturen.- Slike profilbilder signaliserer at man er sporty, energisk og glad i natur og friluftsliv, sier Skog.Gestaltpsykoterapeut Bianca Schmidt, mener det imidlertid er viktigere å fremstå ærlig, enn sporty.- Legger man ut et lykkelig fjelltopp-bildet om man bare har vært på én eneste fjelltur i sitt liv, kan det bli en tung starten på forholdet når daten din vil på fjellturer hver eneste helg, sier hun. Her er hennes beste tips:1. La bildet fortelle en sann historie.2. Velg et bilde som er DEG. 3. Fremstill deg selv ærlig.4. Et varmt smil fungerer alltid.5. Bruk bilder der du utøver interesser eller hobbyer du liker.

Nyheter
Kultur