I går kom meldingen om at Marit Bjørgen er gravid og venter sitt første barn. Både familie og lagvenninner er i ekstase over babynyheten, men da Bjørgen deltok i Oslo Skishow for et par uker siden fryktet hun det verste, skriver Seher.no.Under rulleskirennet på Aker Brygge i Oslo, fallt nemlig den vordende moren.- Jeg fikk en liten reaksjon. Men det var bare godt å kjenne på, for da skjønte jeg faktisk at jeg var gravid på en måte. Det var ikke noe sånn at det var vondt eller noe sånt, men jeg kjente på at jeg tryna. Jeg kjente litt på en redsel, forteller Marit Bjørgen til Dagbladet.Det gikk heldigvis bra. Men i dag innrømmer Bjørgen imidlertid at hun ikke var helt komfortabel med å delta i rennet før start.- (...) jeg hadde jo egentlig ikke lyst til å gå der. Løypa var trang og det var litt tøffe dueller. Jeg ble litt feig, og det er ofte da man tryner, forklarer hun til avisen.