Petter og Gunhild Stordalens klimasatsning, ferieturer og påståtte kjendiseri setter fortsatt sinnene i kok, skriver Dagbladet.I en kronikk i dagens avis svarer Gunhild Stordalen for første gang på kritikken i kronikken som bærer overskriften "Right to EAT".- Jeg kommer fra et typisk katt- og kaniner-småbruk i Buskerud. Jeg forstår at det livet jeg har giftet meg inn i provoserer. I dag kjøper vi klimakvoter, kjører utslippsfritt og serverer hvitt kjøtt og mest mulig vegetarisk. Både hjemme og ikke minst på 170 hoteller. Selv har jeg ikke tro på at en bærekraftig fremtid er fri for fester eller ferier. Ei mener jeg noe diskvalifiserer fra å investere i forskning og arenaer som jobber for en sunn, utslippsfri framtid, skriver Gunhild Stordalen.Hun skriver at hun har tro på å fremskynde arbeidet med systemendringer, via mer forskning og bedre politikkutforming, fremfor pekefingrer ved middagsbordet.