Bjørn Kjos: Kona holder styr på meg

Om Norwegian-sjef Bjørn Kjos skulle hatt med seg noen på nachspiel, ville det vært kona.

Kultur

I et sommerintervju med DN blir Norwegian-sjef Bjørn Kjos spurt om hvem han helst ville dratt på nachspiel med. Da svarer han "kona".- Hun er bra å ha med på nachspiel, for hun holder styr på meg. Av og til trenger jeg det, innrømmer Kjos.På spørsmål om hvordan oljeprisen påvirker han, svarer flysjefen:- I flybransjen er det bra med lave oljepriser, og privat kjører jeg elbil, så det er ikke så farlig med oljesmelll da heller.Sette penger i aksjer, eiendom eller i baken? spør DN.- Jeg ville satt pengene i aksjer fra Norwegian og Bank Norwegian. Jeg ville ikke investert pengene i andre aksjer omman vil ha god avkastning. Eiendom er nok ogås bra, og jeg tror det er fornuftig å sette pengene der man bor, svarer Kjos.

Nyheter
Kultur