Cantona kjøper seg inn i i fotballklubb

– Det er en fantastisk klubb, noe jeg selv har sett. Nå kan vi gjøre den enda flottere, sier Cantona.

Eric Cantona. Foto: Scanpix
Kultur

Den tidligere Manchester United-stjernen Eric Cantona går sammen med flere supporterne og kjøper aksjer i Bath City.Det røper franskmannen i en video han har laget til fotballklubbens supportere.– Det er en fantastisk klubb, noe jeg selv har sett. Nå kan vi gjøre den enda flottere, sier Cantona ifølge BBC.Bath City har slitt stort økonomisk, og i juni bestemte fansen seg for å starte en innsamlingsaksjon for å kjøpe klubben sammen. Det hele ble satt i gang av supporter og filmregissør Ken Loach, som er en god venn av Cantona.– Det er en stor oppgave å samle inn pengene, men ikke vær redde, sier United-legenden som nå blant annet jobber som skuespiller.Loach og de andre Bath-supporterne har satt seg som mål om å selge aksjer for mellom 9 og 15 millioner kroner. (©NTB)

Nyheter
Kultur