Celina anla basseng ved hytta: "Forkastelig" mener politiker

Midelfart-søstrene møter krass kritikk blant naboer og politikere etter de på hver sin tomt sprengte i svaberg. Bare Celina hadde tilatelse fra kommunen.

Kultur

For drøye to uker siden ble den eldste av Midelfart-søstrene, Hermine Midelfart, truet med politianmeldelse og bøter. Byggefirmaet hun og mannen hennes leide for å oppføre en hytte på deres private øy i Tjøme, sprengte i svaberg uten tillatelse fra kommunen, skriver Dagbladet.Søsteren og finanskvinnen Celina Midelfart, får også kritikk for å ha sprengt svaberg på tomta hvor hennes nye luksushytte i Portør i Kragerø er oppført. Celina hadde imidlertid tillatelse til å sprenge i svabergene rundt den nybygde hytta.En hyttenabo i Portør reagerer på de irreversible miljøkonsekvensene, og mener kommunen aldri burde ha gitt Midelfart tillatelse til å sprenge.Kommunestyrerepresentant i Kragerø og leder av kommunens bygningsråd Trine Jørgensen Dahll (Venstre), stiller seg også svært kritisk:- Jeg skjønner ikke at man trenger et basseng når man har hytte rett ved sjøen. Det er forkastelig å sprenge svaberg for å få det bygd, sier hun til Dagbladet.I en mail til Dagbladet skriver Celina at hennes byggesak er behandlet og godkjent på ordinært vis. Hun ønsker ikke å uttale seg på veine av søster Hermine. Hermine ønsket ikke å kommentere saken overfor Dagbladet.

Nyheter
Kultur