First House-sjefen: Kona er kaptein

I ferien har Per Høiby og kona en klar arbeidsfordeling.

Kultur

Hva krangler familien om i ferien? har DN spurt First House-sjefen i et sommerinetrvju.- Vi krangler ikke i ferien. Vi får barn og barnebarn på besøk dann og vann, men når du er fire uker på seilferie kan man ikke legge opp til krangling, da må en gå planken. Vi har orden på posisjonene ombord, konen er kaptein og jeg er førstestyrmann, jeg er lugarpike og hun er dekksgutt. Vi deler på byssetjenesten, svarer Per Høiby.Kona tar seg også av prutingen på boligrenten, innrømmer han.- Jeg har boliglån, og det er godt under tre prosent. Jeg er ikke fornøyd likevel. Jeg har prutet, og det har hjulpet. Det var forresten kona som tok seg av den biten, hun er best på det, og fikk ned renten 0,2 prosent.Når unner du deg en ekstra dyr vin - og hva er den dyreste du har drukket? spør avisen.- Her har kona sagt at jeg må svare en romantisk middag med fruen. Da drikker jeg de beste vinene. Hvor mye de koster er jeg ikke opptatt av, jeg er mest glad i de vinene som smaker best. Hva de dyreste jeg har drukket koster vet jeg ikke, men det er sikkert noen som har vært skikkelig dyre uten at jeg har visst det.

Nyheter
Kultur