Flytog-sjefen: Utenkelig å ta fri fra mailboksen

Å være toppleder innebærer å være tilgjengelig hele tiden, men det går fint å kombinere sjefs- og morsrollen likevel, mener Linda Bernander Silseth.

Kultur

I et intervju med DN forteller daglig leder i Flytoget, Linda Bernander Silseth hvordan hun motiverer seg selv og andre.- Det viktigste er ikke selskapsmiddager eller store, stilige konferanser, det er det som skjer i hverdagen som motiverer og holder en gående. Jeg prøver å spre godt humør og lytte på dem rundt meg. Som leder er man den i selskapet som sitter aller lengst fra verdiskapningen og kundeopplevelsen, så det gjelder å være ydmyk og holde seg oppdatert på hvor skoen trykker, sier hun til DN.Lar lederrollen seg kombinere med foreldrepermisjon? spør avisen.- Ja, og det er utrolig viktig for meg å få den beskjeden ut til alle unge jenter og kvinner som sitter med en lederspire i magen. Det finnes ingen motsetninger mellom det å være mamma og det å være leder, og en trenger heller ikke å være redd for å gå inn i begge rollene samtidig, svarer Bernander Silseth, som samtidig innrømmer at det å være sjef innebærer å måtte være tilgjengelig hele tiden.- Som toppleder må du være konstant tilgjengelig for selskapets eiere, medarbeidere, kunder og media. Flytoget har operativ virksomhet hele døgnet, så det er helt utenkelig at jeg skulle kunne ta fri fra mailkontoen. Heldigvis trives jeg med det, jeg liker å være beredt om noe skulle skje, sier hun.

Nyheter
Kultur