Fowler spanderte øl etter hole-in-one

Rickie Fowler avsluttet torsdagens runde på PGA-touren ved å sette ballen rett i hullet for en hole-in-one. Det skapte jubel i presserommet av flere årsaker

Ricky Fowler Foto: Reuters / Rafael Suanes-USA TODAY Sports
Kultur

Det er en gammel tradisjon i golf som sier at den som får en hole-in-one også skal spandere drikken, og det tok Fowler bokstavelig etter torsdagens runde.Amerikaneren fikk hole-in-one på banens niende hull, hans siste for dagen, og gikk derfor til innkjøp av et større parti øl som ble satt på presserommet.Etter bilde på PGA.com viser en diger isbøtte med ølbokser og en melding fra Fowler.– Det er ikke et års huslån, men kos dere med en kald øl på min regning. Skål!Turneringens hovedsponsor har en konkurranse der en heldig deltaker kan få gratis huslån i ett år.Fowlers utlegg for ølen gjør for øvrig ikke et stort innhogg i økonomien hans. 26-åringen har spilt inn 147 millioner på PGA-touren i karrieren, og er i tillegg et yndet sponsorobjekt.Selve turneringen i Virginia ledes av Retief Goosen og Ryo Ishikawa på åtte under par. Fowler er fire slag bak.

Nyheter
Kultur