Gunhild Stordalen blir film

Nadia Dyberg har fulgt Stordalen siden mars, og har vært med henne på sykhus og gjennom tøffe behandlinger. 

- Da vi begynte innspillinga, hadde vi dårlig tid fordi vi visste ikke hvor lenge Stordalen eventuelt hadde igjen, sier Nadia Dyberg til Dagbladet. Hun har laget dokumentarfilmen om Gunhild Stordalens kamp mot systemisk sklerose.Det er en film om ei utrolig sterk dame som kjemper for sitt eget liv og for å redde verden. Filmen er veldig rørende, og man får se Gunhild bekjempe sykdommen, forteller Dyberg.Dyberg har fulgt Stordalen siden mars, og har vært med henne på sykhus og gjennom tøffe behandlinger.  - I filmen får man se disse behandlingene. Det er veldig rørende fordi Gunhild utstråler styrke selv om hun er utrolig syk, forteller hun til Dagbladet.Dokumentaren ble planlagt før Stordalen ble syk. Da nyheten om sykdommen kom, lurte Dyberg på hva som kom til å skje med prosjektet. - Stordalen svarte at hun fortsatt var interessert, forteller Dyberg til Dagbladet.