Manchester United henter landslagsspiller

Manchester United har hentet målvakten Sergio Romero. 28-åringen kommer gratis etter at kontrakten hans med Sampdoria gikk ut i sommer.

Kultur

Den argentinske landslagskeeperen måtte finne seg i være reservekeeper bak Emiliano Viviano i Serie A forrige sesong. Romero har likevel fått kontrakt i tre år med den engelske toppklubben.– Å spille for den største klubben i verden er en drøm som går i oppfyllelse for meg, sa Romero.Burvokteren har tidligere hatt United-manager Louis van Gaal som sjef. Fra 2007 til 2009 var begge i nederlandske AZ Alkmaar.– Sergio er en veldig talentfull keeper. Han var ung i min tid i AZ og jeg er glad for at han kommer til Manchester United, sa van Gaal.Signeringen setter fart på ryktene om at David de Gea kan melde overgang fra United til Real Madrid i løpet av sommeren. Også annenkeeper Víctor Valdés forlater trolig klubben etter å ha nektet å spille for reservelaget.

Nyheter
Kultur