NFL-spiller tiltalt for familievold

Den tidligere San Francisco 49ers-spilleren Ray McDonald er tiltalt for vold mot eksforloveden og hennes to måneder gamle datter.

Skygge av mann - Foto: Scanpix

30-åringen er også tiltalt for å vold i hjemmet, for å ha satt et barn i fare og for å ha brutt et besøksforbud mot sin tidligere forlovede.Han ble arrestert 25. mai etter å ha brutt seg gjennom soveromsdøra for å komme seg til kvinnen og deres datter. Eksforloveden hadde før McDonald kom seg inn på rommet ringt politiet.Den amerikanske fotballspilleren ble frigitt av 49ers i desember, men fikk kontrakt med Chicago Bears. Den ble avbrutt da voldsanklagene ble kjent 25. mai.Flere familievoldssaker har rystet NFL de siste årene. Fra før er blant andre Ray Rice, Jonathan Dwyer og Adrian Peterson anklaget for vold mot kjærester og barn.