Norwegian lanserer ny langdistanselinje til USA

Norwegian lanserer direkterute mellom London og Boston

Svein Østerhus

- Norwegian fortsetter den internasjonale satsningen både i Storbritannia og USA. Det er nå ett år siden Norwegian lanserte langdistanseflygninger mellom Storbritannia og USA og Norwegian er i dag det eneste lavprisselskapet i Storbritannia som tilbyr langdistanseruter, skriver Norwegian i en pressemelding torsdag.Kjos & Co markerer ettårsdagen med en ny langdistanselinje mellom London Gatwick og Boston Logan.- Det er veldig positivt at vår langdistansesatsning på London Gatwick har blitt så godt mottatt på bare ett år. Over 200 000 passasjerer har allerede flydd med Norwegian på strekningene mellom Storbritannia og USA, og med flere Dreamlinere som fases inn neste år, kan vi lansere flere nye, spennende destinasjoner som Boston. Dette gir også flere muligheter for skandinaver som via London kan fly direkte til Boston, sier adm. direktør Bjørn Kjos.Norwegian vil tilby fire ukentlige flygninger mellom London Gatwick og Boston Logan Airport med oppstart fra mai 2016