Ødegaard på benken i ny Real-seier

Martin Ødegaard ble sittende på benken da Real Madrid vant treningskampen mot Milan i Kina.

Kultur

Kampen ble avgjort på straffer, og alle elleve på hvert lag måtte i aksjon før det endte 10-9.Heller ikke mot Milan fikk nordmannen sjansen til å vise seg fram for trener Rafael Benitez i sesongoppkjøringen.Real Madrid gjorde flere bytter i pausen, men Ødegaard ble sittende på benken. Det gjorde han også da det spanske hovedstadslaget slo Inter tidligere i uka.I Shanghai torsdag kom begge lag til flere sjanser, men ettersom ingen klarte å avgjøre i ordinær tid gikk det til straffesparkkonkurranse.Der var James Rodríguez først ut, og sendte Real Madrid i føringen. Nigel de Jong svarte med å utligne for Milan. Deretter scoret både Reals-Marcelo og Milans-Matri. Casemiro ga spanjolene ledelsen før Matris lagkamerat Bacca skulle i ilden. Bacca bommet på stillingen 3-2. Spanjolenes kaptein Sergio Ramos la deretter press på Milan da han scoret på sin straffe. Keisuke Honda svarte med å sette sitt forsøk rolig i venstre hjørne.Da fikk Toni Kroos muligheten til å avgjøre kampen. Tyskeren satte straffen ned til høyre, men der var keeper Gianluigi Donnarumma med og reddet.Luiz Adriano utlignet for Milan, og etter fem straffer fra hvert lag sto det 4-4 i Kina.

Nyheter
Kultur