På åtte år har kjendisstylisten tapt 130 mill.

Line Langmo fortsetter å gå i tap med sine investeringer i fornybar energi.

Penger.jpg
Kultur

Line Langmo er kjent som kjendisstylist og moteblogger, skriver E24.Mindre profilert er hennes investeringsselskap, Nine Invest, hvor hennes far, REC-gründeren Reidar Langmo, er styreleder.Langmo overførte aksjer til datteren i 2006 og i 2007, da han tjente flere hundre millioner kroner i forbindelse med noteringen av REC-aksjen på Oslo Børs. Siden den gang har markedet for fornybar energi gått kraftig nedover, og det reflekteres i Nine Invests utvikling, skriver E24.I 2007 hadde selskapet en egenkapital på hele 266,9 millioner kroner. Ved utgangen av 2014 hadde selskapet en egenkapital på 115,2 millioner kroner. Det er en nedgang på drøye 151 millioner kroner.Justert for utbetalte utbytter på 22 millioner kroner og en kapitalutvidelse på 80.191 kroner, kan 129,8 millioner kroner av nedgangen i bokført egenkapital knyttes til regnskapsmessige tap i perioden, skriver e24.no.

Nyheter
Kultur