Ungdommens 10 mest populære steder i sommer

Bulgaria, Santorini og Bangkok er ny blant de mest populære reisemålene for unge i år.

Oia Santorini Hellas turisme (AP Photo/Michael Virtanen)

Bestillinger hos Ticket Feriereiser for sommeren 2015 viser en økning på 56 prosent i antall reisende i aldersgruppen 18-20 år sammenlignet med samme reiseperiode i fjor.- Mens favorittene holder seg stabile, ser vi en økning i antall reisende til destinasjoner som Bulgaria, Santorini og Thailand. Storbyferie blir mer populært og Barcelona har gått forbi London som den mest populære storbyen for de unge, opplyser markedssjef Ellen Wolff Andresen i Ticket i en pressemelding.Mest populært blant ungdommer i sommer er reiser til «sol-og bad destinasjoner» som Mallorca, Rhodos og Antalya.Mens favorittdestinasjonene holder seg stabile, velger flere ungdommer å reise til destinasjoner som Bulgaria, Santorini og Bangkok, som er nykommere på topplisten i år.10 på topp – alle reisetyper - ungdommer1. Mallorca (1)2. Rhodos (2)3. Antalya (7)4. Bulgaria (ny)5. Kos (4)6. Kreta (6)7. Kypros (3)8. Santorini (ny)9. Las Palmas (8)10. Bangkok (ny)Etterfulgt av Tenerife og Barcelona                                Oversikten er basert på Ticket feriereisers bestillinger blant aldersgruppen 18-20 år. Bestilt t.o.m 9. juli, avreise 1. mai - 31.oktober 2015. Tallene i parentes viser fjorårets plassering.