Wenger benekter enormt overgangsbudsjett

Arsenal-manager Arsène Wenger benekter at klubben har 2,5 milliarder kroner (200 mill. pund) å kjøpe spillere for.

Arsene Wenger - Foto: AP
Kultur

Franskmannen er kjent for å være tilbakeholden på overgangsmarkedet. Men da Arsenal-direktør Lord Harris tidligere i uka ble sitert på at klubben kan bruke opp mot 200 mill. pund på spillere, begynte spekulasjonene rundt en heftig overgangssommer i Nord-London.Nå benekter manager Wenger at summen stemmer.– Han har nok overdrevet litt. Den summen stemmer ikke. Motstanderne våre har, om de virkelig vil, slike summer å bruke, sier han.Samtidig understreker han at klubben har en sunn økonomi. Så langt i sommer er keeper Peter Cech det eneste store kjøpet klubben har gjort.– Vi er godt fornøyd med troppen vi har nå. Men om de riktige mulighetene dukker opp er det fortsatt mulig vi gjør noe på overgangsmarkedet, sier Wenger. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv