Spania holder førsteplassen som nordmenns mest populære ferieland i sommer, etterfulgt av Hellas og Tyrkia. - Spania holder posisjonen på topplisten og er fortsatt det mest populære ferielandet blant nordmenn. Spania har mange populære feriedestinasjoner, som Mallorca, Las Palmas, Barcelona og Alicante, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser i en fersk pressemelding,Det mest populære feriestedet er Kreta og sommerens storbyfavoritt er London. - Nordmenn lokkes til vakre Kreta av sol, strender og nydelig gresk mat. Kreta har rykket opp fra nummer tre på topplisten, og har med en 12 prosent økning i antall reisende i sommer, passert både Mallorca og Antalya, sier Wolff Andresen.Det reisemålet som har hatt størst økning i antall reisende i sommer er Helsinki, med mer enn dobbelt så mange reisende i år sammenlignet med i fjor. Det viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser.