Trives du best i åpne eller lukkede landskap? Ny svensk forskning viser at svaret på dette spørsmålet kan henge sammen med din personlighetstype og hva du jobber med, skriver Forskning.no.De som beskriver seg selv som vennlige, opplever åpne kontorlandskap som mest forstyrrende. Samtidig viser studien at de som jobber i såkalte cellekontor, ikke nødvendigvis presterer bedre enn de som jobber i store kontorlandskap.Forsker Aram Seddigh ved Stockholms universitet sier i en pressemelding at grunnen til at snille personer forstyrres mest, kan være at det i store kontorlandskap er spesielt viktig at man er tydelige på å uttrykke sine behov og ta hensyn til seg selv.De som kom best ut i denne testen var de som jobbet i mellomstore kontorlandskap. Men det betyr ikke at disse kontorene er best. Resultatene viser heller at det er viktig å tilpasse arbeidsplassen til hva arbeidet krever av faktorer som konsentrasjon og kreativitet, skriver Forskning.no.