Har du valgt riktig partner?

Denne fempunkts sjekklisten gir deg svar.

Jordan Gray er britisk parterapeut og forfatter av en rekke samlivsbøker, skriver Dagbladet. Her er hans sjekkliste for å finne ut om du har valgt riktig partner:1: - Jeg har intervjuet par som har vært gift fra ti til 60 år. Og de hadde én ting til felles: Det var enkelt. De møttes, likte hverandre, begynte å treffes og giftet seg. Og de fortsatte ekteskapet fordi de likte hverandre. Et forhold krever innsats, men de mente det ikke var nødvendi med hardt arbeid for å få ting til å fungere.2: - Er dere enige om hvorvidt dere ønsker barn eller ikke? Hvordan den perfekte kvelden ser ut? Hvor viktig det er å holde seg i form? Hvis de store tingene i livet samsvarer, er de små av mindre betydning.3: Din nærmeste venner liker din partner.4: Han/hun tenner deg. - Du ønsker å vite alt om han/henne. Tankene, følelsene og alle de seksuelle preferansene. Du tenenr på både kropp, hjerte og sjel.5: - Hvis du virkelig ønsker å gjøre partnerens liv så enkelt, lykkelig og godt som mulig, er det et tydelig tegn på at denne personen virkelig betyr mye for deg.