Northug takker ja til møte med forbundet

Norges Skiforbund har invitert Petter Northug til et møte med forbundsledelsen allerede i neste uke. Team Northug har takket ja til invitasjonen.

Skiforbundet satt i møter gjennom hele formiddagen torsdag for å ta stilling til henvendelsen Team Northug kom med onsdag kveld om et møte. Da sa skistjernen at han var innstilt på å fortsette dialogen med skiforbundet, slik at partene kunne komme til enighet. Målet er at Northug skal kunne gå både verdenscup og Tour de Ski for Norge til vinteren.Torsdag sendte generalsekretær Stein Opsal et brev til Northug, der han ønsker skiløperen velkommen til å møte ham selv, skipresident Erik Røste og langrennskomiteens leder Torbjørn Skogstad i forbundets lokaler på Ullevaal stadion. Det takker Team Northug for.– Vi er selvsagt glade for at skiforbundet åpner døren og tar oss imot til et møte slik vi tok initiativet til, sier Northug-manager Are Sørum Langås i SMS til NTB.Skiforbundet understreker i brevet at det ikke er snakk om noe forhandlingsmøte.Forbundsledelsen gir videre uttrykk for at den er positiv til å møte Northug, samtidig som Opsal understreker at forbundet vil gjennomgå sitt syn på saken.