Ronaldo mot nye målrekorder

Real Madrids Cristiano Ronaldo fortsetter å bøtte inn mål. Allerede i helgen kan han ta klubbrekorden på 323 mål.

real madrid, hugo games

Offisielt er Ronaldo to mål bak Rauls målrekord, til tross for at portugiseren har spilt nærmere 400 kamper færre enn den spanske legenden.Men ifølge klubben er han bare ett mål bak Raul, ettersom Real Madrid har kreditert ham en scoring fra 2010. Pepe fikk målet i dommerens kamprapport.Storscoreren har virkelig funnet tilbake til nettmaskene etter å ha innledet sesongen uten scoringer i to La Liga-kamper og to landskamper for Portugal. Han har scoret åtte ganger på de to siste kampene for Real.Tirsdag gjorde portugiseren hattrick for Real Madrid mot Sjakhtar Donetsk, og han er alene på mesterligatoppen med sine 80 mål. Forrige helg ble det fem fulltreffere mot Espanyol.Dermed er Granada-forsvaret advart foran lørdagens møte på Santiago Bernabeau.– Det er et stolt øyeblikk for meg å ha greid dette, sa Ronaldo etter sitt 33. Real Madrid-hattrick mot Sjakhtar tirsdag.– Jeg må takke lagkameratene. De har hjulpet meg veldig, sa 30-åringen.