Skiforbundet venter snarlig Northug-avklaring - dette er avtalene

Her kan du lese Skiforbundets standardavtaler som Petter Northug ikke har signert.

– Det er ennå ikke avtalt møtetid med Northug. Vi forventer en snarlig avklaring, sier Opsal til NTB onsdag.Forrige uke ble det kjent at Norges Skiforbund hadde trukket tilbake sitt avtaletilbud til Northug som gikk ut over samme mal som forrige sesong. Skiforbundet kunne ikke godta at Northugs hovedsponsor Coop fikk større kommersiell frihet gjennom sesongen enn de hadde sist sesong.Torsdag sendte Opsal et brev til Northug hvor han inviterte til samtaler i forbundets lokaler, men generalsekretæren understrekte at det ikke var snakk om noe forhandlingsmøte.Her finner du Skiforbundets landslagsavgtale, representasjonavtale og individuell markedsavtale.«Det er fint om du så raskt som mulig sender over forslag til aktuelle tidspunkt, gjerne allerede i neste uke», skrev forbundet i sitt brev til Northug.– Vi er selvsagt glade for at skiforbundet åpner døren og tar oss imot til et møte slik vi tok initiativet til, kommenterte Northug-manager Are Sørum Langås i en SMS til NTB da. (©NTB)