Sylvia Brustad vil vurdere comeback

Flere personer i Hamar Arbeiderparti mener Sylvia Brustad som ordførerkandidat kan være det som skal til for å få makten tilbake i 2019. Brustad utelukker ikke et comeback i politikken.

Sylvia Brustad - Foto - Scanpix

Det sier flere kilder i partiet til Hamar Arbeiderblad.Arbeiderpartiets ordførerkandidat ved årets valg sa onsdag at han ønsker en debatt om hvorvidt han er rett mann som ordførerkandidat om fire år.– Et langt liv i politikken har lært meg å ikke utelukke noen ting, men dette spørsmålet er det altfor tidlig å svare på nå. Jeg har ikke tenkt over det, og kan verken si ja eller nei, sier Brustad til avisa.– Det er jo hyggelig å bli nevnt, sier hun.Brustad ga seg som politiker da hun forlot Arbeiderpartiets sentralstyre i 2009. I 2013 ble hun daglig leder for Aker Kværner Holding. I sommer sluttet hun i jobben og begynte som turistsjef for Hamarregionen Reiseliv. (©NTB)