- Å glemme er teknikken jeg har for å overleve

Mia Hundvin takker nei tl "Skal vi danse" og alle andre tv-konsepter.

- Bare tanken på "Skal vi danse" -  å kle seg ut, ha kameraer rundt seg, og stå der og snakke - nei, det er ikke mye ved det som appellererer, sier Hundvin i den siste utgaven av "Alt du sier er feil", den ukentlige podkasten til Kristopher Schau og Espen Thoresen, som publiseres på Dagbladet.no.Hun kan ikke engang mimre om hva det er hun angrer på, for det har hun fortrengt.- Å glemme er teknikken jeg har for å overleve. jeg har ingen slik scrapbook med minner fra alt. Ikke engang moren min sparer på en sånn bok med avisutklipp. Men en gang jeg kom hjem fra OL og skulle skifte kattesand fant jeg en forside med meg på i kassa, sier Hundvin.Til gjengjelder har Hundvin funnet seg til rett bak kamera. Hun befynte å jobbe i Harald Eia og Bård Tufte Johansens tv-produksjonsselskap Funkenhauser i 2013, og er blitt med over i Thomas Giertsen-selskapet Feelgood etter oppkjøpet.