Brann-treneren ikke tilbudt ny kontrakt

Selv om Brann bare vinner og vinner under Lars Arne Nilsen, er ikke 51-åringen tilbudt ny kontrakt ennå, skriver Bergens Tidende.Etter at Nilsen overtok jobben fra Rikard Norling er det kun blitt ett tap på 16 kamper. Nilsen har kun kontrakt ut sesongen. Det gjenstår fire serierunder.– Jeg synes det er fantastisk å være i Brann. Jeg storkoser meg og blir gjerne lenger. Men jeg har ikke lyst å bruke tid og energi på at jeg ikke har kontrakt. Klubben får bestemme, sier Lars Arne Nilsen.BT mener å vite at Nilsen trolig blir tilbudt ny kontrakt, selv om prosessen drøyer.– Det å ansette en trener er en stor greie for Brann. Du kan ikke ha tunnelsyn når du gjør det, vi må nøye vurdere hva som er best for klubben på lang sikt. Men det er klart at når trenerspørsmålet står åpent så sent i sesongen, da jobber du jo med det. I det stille, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt. (©NTB)