– De må ha trodd at vi er tett i pappen

TV-ansatte anklages for veddemålsjuks i bakeprogram.

matlaging_bake.jpg

Flere titall ansatte i produksjonen av BBC-programmet «Hele England baker» har åpnet kontoer hos veddemålsselskapet Ladbrokes og satset penger på samme vinner, skriver The Sun.Finalen går av stabelen onsdag kveld, men programmet ble spilt inn for flere uker siden. BBC gransker nå påstandene, skriver The Sun.– Hvem det nå enn er som har gjort det, tror de har vært veldig smarte. Men de kan ikke ha vært altfor smarte, fordi de har brukt sine egne navn til å opprette kontoene hos oss, sier en kilde i Ladbrokes.Et raskt søk på Google viser at det dreier seg om ansatte i BBC og det uavhengige produksjonsselskapet Love Productions som lager «Hele England baker», eller «Great British Bake Off», som er det egentlige navnet på det populære programmet som også sendes på norsk TV.Mange av de nyopprettede kontoene viser seg ifølge Ladbrokes også å tilhøre venner og familier av de ansatte, skriver The Telegraph.– De må ha trodd at vi er tett i pappen, men vi vet hvordan vi skal finne ut av slike forsøk. Å satse alt på samme baker gang på gang får alarmklokkene våre til å ringe, sier kilden. (©NTB)