– Demokrati er en dårlig styringsform

Skuespilleren mener det må en grønn diktator til for å redde verden.

Ane Dahl Torp - Foto - Scanpix

Ane Dahl Torp er for tiden travelt opptatt med opptak av TV2s nye serie "Okkupert, som hadde premiere i søndag.– Norge har valgt en ultragrønn statsminister som har bestemt at vi skal stanse all oljeproduksjon. Jeg synes det er en veldig spennende idé, for jeg mener at demokratiet er en veldig dårlig styringsform for å løse miljøproblematikken. Vi vil jo ikke frivillig stemme fram de tiltakene som trengs. Egentlig trenger vi en grønn diktator, sier skuespilleren til tv2.no.– Vi du foreslå at vi går bort fra demokrati som styreform, spør TV2?– Jeg synes demokratiet har store svakheter hvis vi skal redde verden, sier hun.Nettsiden spør hvordan det går dersom vi hadde fått en grønn diktator.– Det som skjer her, er at EU-landene går sammen om å få russerne til å invadere Norge for å skru på oljekranene igjen. Det er en parallell virkelighet. Jeg tror det kunne skjedd på ordentlig, sier Torp.