Huitfeldt: Jeg serverer mannen min kaffe på senga

Aps Anniken Huitfeldt starter som regel dagen sin med å servere mannen kaffe på sengen.

huitfeldt.jpg

Det sier stortingsrepresentanten når VG spør henne om hvordan hun pleier å starte dagen sin i spalten "Min dag".- Jeg serverer mannen min kaffe på senga. Så lager jeg grøt og matpakker til ungene. Deretter går jeg til toget, sier Huitfeldt til avisen.Hvem melder du mest med i løpet av dagen, spør VG.- Mannen min. Han må vite når jeg kommer hjem. Også må vi avtale hvem som handler, kjører til fritidsaktiviteter og lager middag.På spørsmål om hva hun bruker tiden sin til på kveldene svarer Huitfeldt:- Rydder på kjøkkenet og legger sammen klær. Leser, skriver og svarer på e-post. Ofte mens jeg ser på nyheter eller humor. I høst er det Else Kåss Furuseth, Henriette Steenstrup, Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik på TV 2 på ulike kvelder, og de ler jeg mye av, sier Huitfeldt.