- Folk har gitt meg et feilaktig "Tårnfrid-stempel, det er ikke sånn jeg er. Men jeg har måttet bli flink til å strukturere hverdagen min, og klarer å prioritere det som er viktig, sier statsministersektretæren til Dagbladet.Det var en tid da Julie bakte boller når hun hadde problemer. Nå er fryseren på Heggeli i Oslo tom.- Hvis jeg blir fryktelig frustrert baker jeg boller, men det er lenge siden sist! Nå kjøper jeg heller boller og piffer dem opp i ovnen når jeg kommer hjem, forteller hun.Julie er forlovet med den tidligere Statoil-toppen Thore Kristiansen, som fridde i skiløypa. Men de to har ikke satt noen dato for bryllupet. Begge har de vært gjennom tradisjonelle bryllup og er klare for noe nytt.- Av og til har vi bare lyst til å stikke oss bort og ha en veldig intim vielse, andre dager har vi lyst på en skikkelig vennefest. Så vi får se. Det vitkigste er at vi har gitt hverandre et signal om  at vi vil ha hverandre. Og vi håper jo å kunne bo i samme land en eller annen gang, sier Brodtkorb til Dagbladet.