Norsk glamourmodell gifter seg med amerikansk riking

Monica Hansen har falt for investoren Will Edwards.

Gjennom sitt jetsettliv i Miami og Los Angeles har glamourmodell Monica Hansen datet Hollywood-stjerner, festet med Hugh Hefner og gutta i Rolling Stones, skriver Se og Hør.I 2000 ble hun koblet til Leonardo DiCaprio, i 2005 var hun sammen med Kristian Valen, men nå er det en annen mann som har kapret hennes hjertet, ifølge magasinet.Monica Hansen har slått seg til ro med investoren Will Edwards.- Livet mitt er mye bedre nå som jeg er sammen med en voksen mann. De andre jeg har datet har vært umodne, og jeg har følt meg mer som mor enn kjæreste, sier Hansen til Se og Hør.Før sommeren fikk hun en 3,9 karat stor diamantring fra eksklusive Tiffany's på fingeren. Hansen forteller at de ikke har planlagt bryllupet enda, men at hun ser for seg et enkelt bryllup.