Silvstedt om børskupp: Boom, boom boom!

Modellen Victoria Silvstedt er en aktiv daytrader og spekulerer i både aksjer og valuta.

Victoria Silvstedt - Foto - Scanpix

Victoria Silvstedt har mange baller i luften. I tilleg sin modellkarriere har hun lenge holdt på med daytrading, både med aksjer og valuta, skriver Di.se.Modellen har en lang internasjonal karriere bak seg, men er fortiden aktuell med svneske TV3s nye program "Realitystjerner på slottet". Samtidig er hun en aktiv daytrader og handler daglig på børsen.Til Aftonbladet forteller hun at hun i forrige uke gjorde et kupp på valutaspekulasjon med euro og dollar.- Jeg tjente tre punkter, boom boom boom. in and out, sier Victoria.Hun vil ikke avsløre hvor store summer hun handler med, men beskriver sin aktivitet som konservativ og forsiktig. Til tross for at hun er aktiv på markedet hver dag, kaller hun det en ekstrajobb, skriver DI.se.