- Vi har aldri opplevd et bedre salg

Skal vi tro svenske Skistar lover mye godt for alpindestinasjonenes kommende sesong.

Foto: Helly Hansen

Svak krone og økt interesse for norgesferie gjør at flere alpindestinasjoner gleder seg til vinteren. Alpinkonsernet Skistar har aldri hatt flere forhåndsbestillinger foran vintersesongen, skriver Dagens Næringsliv.- Vi har aldri opplevd et bedre salg enn vi gjør nå, sier adm. direktør i svenske Skistar, Mats Årjes, som kan forteller at mer enn halvparten av kapasiteten som er beregnet solgt kommende sesong, er allerede booket.Han mener kombinasjonen av svak norsk krone, utvikling av destinasjonene og mange fridager rundt jul og påske er årsaken til den gode interessen.Generalsekretær i Alpinanleggenes Landsforening, Camilla Sylling Clausen, mener Skistars tall lover godt også for de andre norske alpinanleggene.- Tallene til Skistar pleier å være et bra signal for bransjen som helhet, sier Clausen til DN.