Carlsen-remis da Norge slo Hellas

Magnus Carlsen måtte nøye seg med remis mot Ioannis Papaioannou, men kunne juble for norsk 3-1-seier over Hellas i lag-EM i sjakk fredag.

Magnus Carlsen. Foto: Scanpix
Kultur

Norge unngikk å tape et eneste parti, og med Jon Ludvig Hammers og Aryan Taris seirer ble det en komfortabel seier over den greske motstanden.Hammer slo Hristos Banikas, mens Tari beseiret Athanasios Mastrovasilis. I det siste partiet spilte Johan Salomon remis mot Ioannis Nikolaidis.Etter sju av ni runder i lag-EM står de norske herrene med fire seirer og tre tap.Det norske kvinnelaget slo også til med en overlegen seier fredag, da Finland var motstander. Olga Dolzhikova, Monika Machlik og Ellisiv Reppen vant sine partier, mens Sheila Barth Sahl noterte et halvpoeng.Seieren var det norske kvinnelagets annen i mesterskapet. (©NTB)

Nyheter
Kultur