Forskere: Slik blir dere lykkelige sammen

Sex og lykke henger sammen. Men man trenger ikke ha sex mer enn en gang i uken for å oppnå lykkefølelsen.

Kultur

Sex mer enn en gang i uken har ingen effekt på hvor lykkelig man er, viser en ny studie, ifølge videnskab.dk- Våre resultater viser at det er viktig å opprettholde et nært og intimt forhold til partneren sin, men man behøver ikke ha sex hver dag, sier Amy Muise fra University of Toronto, som er hovedforfatter for studien i en pressemelding.Studien er basert på sprøsmål besvart av mer enn 25.000 amerikanere over fire tiår - både personer i og utenfor parforhold. Studien er publisert i tidsskriftet Social Psychological and Personality Science.Blant de single fant forskerne ingen sammenheng mellom lykke og hvor ofte personene hadde sex. Det kan ha å gjøre med nærheten i en par-relasjon.I motsetning til hva man skulle tro, var det ingen forskjell på hvor ofte menn og kvinner burde ha sex for å nå samme nivå av lykke. Alder spilte heller ingen rolle.

Nyheter
Kultur