Helomvending fra Stordalen – rykker ut med bacon-garanti

Comfort Hotels har lyttet til responsen fra ivrige gjester og tar bacon og pølser tilbake på frokostbuffeen.

Kultur

I forrige uke fortalte Comfort Hotels, en av kjedene under hotellkonsernet Nordic Choice Hotels, om sitt testprosjekt for en ny, sunnere og mer bærekraftig frokost. Frokosten ble testet ut på 16 av 30 Comfort-hotell i Norge og Sverige, og responsen fra ivrige bacon-tilhengere lot ikke vente på seg.Les også: Stordalen-hoteller dropper bacon og pølser- Vi i Comfort Hotels ser på oss selv som den lille hotellrebellen som ønsker å utfordre det tradisjonelle. Responsen fra gjestene viser at vi i aller høyeste grad gjorde nettopp det. Selv om mange roset oss for tiltaket, er gjestenes tilbakemelding tydelig. Derfor tar vi baconet tilbake, sier kjededirektør for Comfort Hotels, Camilla Bergman, i en melding.I dag drifter hotellselskapet Nordic Choice Hotels de fire hotellkjedene Comfort-, Clarion, Clarion Collection-, og Quality Hotels, samt 16 frittstående hotell. I løpet av den siste uken har også de tre andre hotellkjedene under Nordic Choice-paraplyen fått tilbakemeldinger fra gjester som fryktet at også de skulle fjerne bacon fra hotellfrokosten.- Kjedestrukturen til Nordic Choice Hotels skapte åpenbart forvirring blant gjestene våre. 16 Stordalen-hotell ble til alle Stordalen-hotell. At Comforts tiltak påvirket storesøskene Clarion-, Clarion Collection- og Quality Hotels var utilsiktet, men i Nordic Choice Hotels skal det alltid være rom for å teste nye konsepter. Summen av alle tiltakene gjør oss til et bedre hotellselskap, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.Hver av de fire hotellkjedene i Nordic Choice Hotels arbeider med egne matkonsepter til både frokostbuffeten og restaurantene. Felles for matsatsningen til de ulike hotellkjedene er målet om mer bærekraftig, sunn og god mat på menyen.

Nyheter
Næringsliv