IKEA vil inn i Oslo sentrum

Biler ut, IKEA inn?

ikea.jpg
Kultur

IKEA leter nå etter et lokale sentralt i Oslo. IKEA kan åpne innenfor Ring 3 allerede før 1. september neste år, skriver selskapet i en pressemelding.IKEA Norge er med på et globalt pilotprosjekt for å teste ut potensialet for et nytt konsept som heter «IKEA service & pick-up point». Det er en hybrid av et varehus og en nettbutikk. I juni åpnet et av verdens første IKEA service & pick-up points i Tromsø. I januar står Ålesund for tur. Nå leter IKEA etter et lokale sentralt i Oslo. Målet i Norge er å tredoble netthandelen på fem år.- I IKEA jobber vi hele tiden for å bli mer tilgjengelig for kundene våre. Mange som bor sentralt i Oslo har ikke bil, og foretrekker å handle i nærområdet eller på nett. Samtidig ønsker IKEA å øke kapasiteten til varehusene på Furuset og Slependen. Vi jobber med en løsning for begge varehusene, men det kan ta tid. IKEA Furuset trenger avlastning nå. Vi ser at et IKEA service & pick-up point sentralt i Oslo er veien å gå, sier kommunikasjonssjef i IKEA, Jan Christian Thommesen, i meldingen.

Nyheter
Næringsliv