Johaug er Norges heteste kjendiskvinne

Det mener over 2550 norske single.

Kultur

Datingsiden Møteplassen har ca 140.000 aktive medlemmer. Nylig ble disse spurt hvem de mener er Norges heteste kjendiskvinne.- Vi ga dem sju herlige alternativ, og Therese Johaug vant overlegent med hele 34 prosent av stemmene, sier Emma Edespong, markedsansvarlig på Møteplassen.Resultatet:1. Therese Johaug 34%2. Jenny Skavlan og Katrine Moholt 17%3. Pia Tjelta 13%4. Sandra Lyng Haugen og Mia Gundersen 7%5. Linni Meister 4%2556 single deltok i undersøkelsen.Norges single lengter dessverre forgjeves. Therese Johaug er ikke singel, men sier hun er i toppform takket være kjæresten Nils Jakob Hoff.- Norges single ser ut til å like sportslige og søte jenter, sier Edespong, som ønsker skistjernen lykke til under vinterens sesong.

Nyheter
Kultur