Kan krimdronningens nye låt vinne Eurovision?

Foto: Scanpix

Detektivforfatter Camilla Läckberg har skrevet en låt som vil fremføres av sangerinnen Anna Books under svenskens "Melodifestival". Om hun vinner kan

I september ble det klart at Camilla Läckberg hadde sendt inn en låt til Melodifestivalen 2016, skriver Aftonbladet.se. Melodifestivalen tilsvarer norske Melodi Grandprix - det er her deltageren til den internasjonale Eurovision Song Contest blir valgt ut. I forrige uke ble det klart at bidraget til Läckberg har kommet med, og at sangen fremføres av artisten Anna Book.Läckberg har skrevet teksten til låten "Himmel för två", og Sven-Inge Sjöberg, Larry Forsberg og Lennart Wastesson har produsert musikken. Nå forteller krimforfatteren at dette er en drøm som går i oppfyllelse."Endelig kan jeg bekrefte det! En mangeårig drøm går i oppfyllelse!! I år er jeg med og konkurrerer som tekstforfatter i "mello"!", skriver Läckberg på sin Instagram. Hun forteller at dette har vært en av hennes store mål i yrkeslivet, og noe hun har arbeidet hardt og målrettet mot i flere år. Detektivforfatteren er stolt over at det er akkurat sangerinnen Anna Book som skal synge bidraget."Hvilken artist å få skrive for!", skriver Läckberg.