Martinsen åpnet målkontoen i stortap

Colorado Avalanche slet tungt borte mot Washington Capitals og tapte 3-7 i NHL lørdag, men Andreas Martinsen fikk trøst i form av sitt første mål i ishockeyligaen.

Kultur

Snaut halvveis i tredje og siste periode reduserte Martinsen til 3-6 for gjestene på pasning fra Zach Redmond. Det ble kampens nest siste mål, for Capitals var ikke ferdige før Karl Alzner hadde fastsatt resultatet til smått ydmykende 7-3 på egen is.Martinsen spilte sin sjette seriekamp for Avalanche etter at han ble kalt opp til NHL. Han sto fra før bokført med en assist som eneste målpoeng.Nordmannen fikk 11.15 minutter på isen i lørdagens kamp. Han var ikke på isen ved de andre av gjestenes scoringer, signert Cody McLeod og Nathan MacKinnon og endte med -1 i pluss-/minusstatistikken.Capitals ledet hele 4-0 etter første periode og hadde kontroll hele veien. Hovedstadslaget fordelt scoringene jevnt: Sju ulike spillere sto bak målene i storseieren.Colorado Avalanche har nå tapt tre strake bortekamper etter tre seirer på rad på fremmed is. Siste kamp i den lange «borteturneen» spilles mot Winnipeg Jets mandag. (©NTB)

Nyheter
Kultur