Zuckerberg tar to måneders pappaperm

Facebook-gründer Mark Zuckerberg planlegger å ta to måneder permisjon når datteren hans er født.

facebook
Kultur

I en post på Facebook fredag, sa Zuckerberg: "resultatet er bedre for barn og familier" når foreldre i arbeid tar tid tid til å være sammen med sine nyfødte. Han kalte avgjørelsen "veldig personlig", skriver CNBC.I juli Facebook-gründeren at han venter en datter sammen med sin kone Priscilla Chan, som har vært gjennom tre tøffe spontanaborter.Fredag sa Zuckerberg at de to "begynner å bli klare" for datterens ankomst, men de antydet ingen spesifik dato.Facebook Inc. gir sine amerikanske ansatte opp til fire måneder betalt foreldrepermisjon i forbindelse med fødsler. De er en av flere tech-selskaper som tilbyr en generøs foreldrepermisjon etter amerikanske standarder. Netflix sa i august at de vil gi sine amerikanske ansatte opp til ett år betalt permisjon i forbindelse med fødsel eller adopsjon av barn.

Nyheter
Kultur