BBC: – Mourinho fikk sparken

BBC melder at José Mourinho har fått sparken som manager i Chelsea.

Kultur

Klubben har slitt voldsomt denne sesongen. Ni av 16 kamper i Premier League er endt med tap.Det er BBC-reporter Dan Roan som først meldte at Mourinho skal ha fått beskjed om at den andre managerperioden på Stamford Bridge er over.Mourinho har ledet Chelsea til PL-tittelen i 2005, 2006 og 2015. Under portugiseren vant London-laget FA-cupen i 2007.Tre ganger (2005, 2007 og 2015) har Chelsea vunnet ligacupen med Mourinho som manager.Mourinho har vunnet mesterligaen både med Porto (2004) og Inter (2010). Han ledet Real Madrid til spansk seriegull i 2012. Med Porto ble det to portugisiske seriegull og med Inter to italienske seriegull.Chelsea ligger på 16.-plass i Premier League. Laget har den siste tiden tapt mot West Ham, Liverpool, Stoke, Bournemouth og senest Leicester. Kun 1 av lagets 7 siste kamper i ligaen er endt med tre poeng (1-0 mot Norwich). (©NTB)