Nordmann vant 250.000 på oddsen etter et sjokkerende godt veddemål

Mannen satte i august 500 kroner på at Leicester ville toppe til jul.

leicester, jamie vardy, premier league
Kultur

En av sesongens største skreller i fotballverdenen er at Leicester går inn i julen på tabelltopp i engelske Premier League.Med sine begrensede ressurser etablerte laget seg i tetsjiktet fra start av, og tidligere Chelsea-manager Claudio Ranieris mannskap har vist den stabiliteten forhåndsfavorittene har manglet.I skrivende stund ligger Arsenal nærmest Leicester, det vil si to poeng bak etter å ha slått en annen het tittelkandidat, Manchester City, 2-1 hjemme i går kveld.At Leicester ville toppe tabellen til jul var klart allerede lørdag, etter at Everton ble slått 3-2 på bortebane.500 ble til 250.000Julegleden ble dermed stor hos en norsk kunde av Betsafe.com.31. august, etter fire serierunder, satte nordmannen 500 kroner på at Leicester kom til å ligge øverst på tabellen når julen ble ringt inn.Han fikk 500 i odds, noe som altså utløste en utbetaling på 250.000 kroner.- Det er bare å gratulere med tidenes julepresang, sier spillselskapets PR-sjef Mikael Mellqvist i en kommentar.Kundens eneste planer for gevinsten er at han vil ha en litt finere jul.- Jeg har vært med Betsafe siden starten i 2006, og dette er definitivt ett av de beste spillene i historien, avslutter Mellqvist.