Slik holder Hollywood-stjernen seg ung

Hemmeligheten er enklere enn du tror.

Kultur

Hollywood-stjernen Jennifer Aniston har en kropp mange 20-åringer bare kan drømme om, og huden hennes ser også ung og sunn ut, skriver Seher.no.Nå avslører Aniston selv hvordan hun klarer å beholde sin ungdommelige fremtoning.- Jeg mener dehydrering er veldig viktig. Og søvn! Jeg drikker vann hele dagen, og gjerne med kullsyre til et måltid om kvelden, forteller hun til venninnen Gwyneth Paltrows livsstilside Goop, ifølge UsWeekly.com.Selv om dette kanskje virker veldig innlysende, så innrømmer Aniston at det kan være vanskelig å få i seg så mye som åtte glass vann om dagen.- Ta med deg vannflasker overalt hvor du ferdes. Når det ikke er på det aller varmeste i Los Angeles, så oppbevarer jeg en kasse vann i bilen, tipser Hollywood-stjernen.