Da vet du det er på tide å si opp

Når vet du som leder at tiden er inne for å skifte beite?

Her er fem tegn på at karrieren din har stagnert:1. Du har ikke lært noe nytt på lengeDine arbeidsoppgaver er verken spesielt utviklende eller krevende. For at du skal utvikle deg må du også få nye erfaringer.2. Din arbeidsinnsats blir ikke verdsattDu får ikke nye muligheter og det du jobber med blir ikke anerkjent av organisasjonen. Om arbeidsinnsatsen din ikke blir verdsatt, ja da er det på tide å vurdere en oppsigelse. Vurder situasjonen før du tar din beslutning.3. Du har ikke fått høyere lønn eller andre goder de siste åreneTa en samtale med sjefen din og diskuter om det finnes noen utviklingsmuligheter for deg. Da har du noe å gå ut i fra når du tar din beslutning.4. Du ser ikke frem mot mandageneDet kan skje oss alle en gang i blant. Men om du føler det slik hver uke, da er det noe som ikke stemmer.5. Du har nådd toppenDet finnes helt enkelt ikke noe høyere nivå i organisasjonen du kan jobbe mot. Da kan det være på tide å søke deg videre eller videreutdanne deg.