De ti beste landene å være pensjonist

Mange pensjonister ønsker å nyte pensjonstiden i utlandet. Men hvor skal man slå seg ned?

Foreldre som drikker - Foto - Scanpix
Kultur

Selskapet International Living har utarbeidet en årlig «Global Retirement Index», som tar sikte på å peke pensjonistene i riktig retning, skriver abcnyheter.no.International Living har vurdert hvor godt landene egner seg som bosted basert på ulike kategorier. Her er noen av høydepunktene:Kåringens vinner er Panama. Her finner man aktiviteter som passer for enhver smak, enten man ønsker å utforske eksotisk dyreliv eller bare å slappe av på strandenEcuador trekkes frem som det beste stedet å kjøpe eller leie bolig. I byen Cuenca skal man kunne leie en to-roms leilighet for 4500 kroner i måneden eller mindre.Kambodsja er vinneren når det gjelder levekostnader.Panama og Malaysia byr på den beste underholdningen ifølge International Living.Colombia og Malaysia gjør det skarpest i helsekategorien.Dersom man prioriterer en sunn livsstil med frisk luft og ferske matvarer kan Costa Rica være det ideelle reisemålet.Her er topp ti:1. Panama2 .Ecuador3. Mexico4.Costa Rica5.Malaysia6. Colombia7. Thailand8. Nicaragua9. Spania10. Portugal

Nyheter
Kultur