Her skal McDonald's selge sjokolade-pommes frites

Glem ketchup. McDonald's i Japan skal du dyppe pommes friten i sjokolade.

Fra 26. januar kan du bestille "Mc Choco Potato" dersom du er på besøk i Japan. Det er pommes frites som med sjokolade og kakaosaus, skriver CNNMoney.- Kombinasjonen skaper en fantastisk harmoni mellom det salte og det søte, hevder McDonalds i en pressemelding.McDonalds opplyste nylig at de ser dårligere salgs- og besøkstall fra det japanske markedet. Salget i Asia har generelt gått dårligere siden McDonalds opplevde en smitteskandale i Kina i 2014. Restaurantkjeden er mest kjent for sine burgere, men i noen land kan man få egne spesialiteter. I Canada får du McLobster Sandwich, og i Mexico får du bønner på frokostbrødet. I India får du McAloo Tikki Sandwich som erstatter kjøttet med en vegetarburger av poteter og erter.