Lund Svindal vant i Kitzbühel

Aksel Lund Svindal gjorde en liten feil mot slutten, men kjempet seg likevel inn til en sterk seier i Super-G-rennet i Kitzbühel.

alpin , alpinist , ski Scanpix

Til tross for en feil mot slutten, kjempet 33-åringen seg inn til ledertid som startnummer 20. Lund Svindal strakk hånden i været i målområdet.– Aksel Lund Svindal er helt vill! Alt stemmer for det norske laget om dagen. Rett og slett fantastisk, sa NRK-kommentatorene da seieren var i boks.Fredagens triumf var Lund Svindals 32. verdenscupseier. Det var samtidig den 14. norske verdenscupseieren denne sesongen.– Jeg bommet litt på slutten, men det blir ikke lett å kjøre fortere enn dette, sa Svindal til NRK før seieren var i boks.Andrew Weibrecht fra USA ble nummer to, mens Hannes Reichelt fra Østerrike ble nummer tre. Kjetil Jansrud var nummer fire da 32 utøvere hadde kjørt. Trolig blir det også hans sluttplassering.Super-G-rennet var også en del av fredagens superkombinasjon. Slalåmrennet kjøres fredag ettermiddag. Der må nordmennene bryne seg på franske Alexis Pinturault og østerrikske Marcel Hirscher, som begge gjorde et godt Super-G-renn. (©NTB)