Mourinho støtter konservativ kandidat

Den sparkede Chelsea-treneren José Mourinho har kastet seg inn i den portugisiske presidentvalgkampanjen.

I en video på YouTube går 52 år gamle Mourinho inn i kampen på den konservative Marcelo Rebelo de Sousas side.Mourinho sier at han ønsker seg en karismatisk president.– Det er første gangen at jeg går offentlig ut med min støtte for en kandidat. Det gjør jeg fordi jeg mener at Portugal har bruk for den riktige kandidaten mer enn noen gang. Vi trenger en vinner, og vi trenger karisma. Jeg kommer til å stemme for Marcelo, og det gjør jeg fordi han er det riktige valget for oss, sa Mourinho på videoen.Marcelo Rebelo de Sousa er en 67 år gammel jussprofessor og TV-kommentator. Han er favoritt til å etterfølge den sittende konservative presidenten Anibal Cavaco Silva under søndagens valg.José Mourinho er for tiden uten treneroppdrag. (©NTB)