Slik kan du redde ekteskapet ditt

Det er mulig å finne tilbake til hverandre hvis begge er motivert for å gjøre en jobb og det ligger kjærlighet i bunn.

par_solnedgang.jpg
Kultur

Det mener samlivsterapeut Trine Huseby som driver bloggen Trinehusetby.no, skriver VG.- Mange ønsker mer ut av et parforhold. Da kan man enten gjøre en skikkelig jobb, brette opp ermene og gå på kurs eller i terapi. Men mange synes det er lettere å prøve på nytt med ny partner, sier hun til VG.Samtidig er det ofte mulig å redde forholdet eller ekteskapet man er i, mener Huseby.- Jeg har sett par som har vært sammen i mange år bli forelsket igjen. For noen er det mulig, men ikke for alle. Men mange kan få det bedre og komme nærmere hverandre. Jeg hører par si "vi har funnet tilbake til hverandre", viser Huseby.Her er hennes råd:- Prioriter tid til hverandre.- Vær på nett følelsesmessig, snakk med hverandre, gi kjærtegn og ha sex.- Humor, smil og le, ha det morsomt sammen.- Gjør noe positivt sammen: stable ved, pusse vinduer, gå på kino, restaurant. Ikke oppussing!- Overrask, prøv nye ting.

Nyheter
Kultur